TAMMIKUUN TUOKSU: Rogue

Tammikuu on nyt loppu, ja on aika tiivistää kokemukset kuukauden tuoksusta. Kaukaa viisaasti valitsin tammikuuksi tuoksun, jonka tiesin saavani joululahjaksi. Naiset ja herrat, Rogue!

Rogue on yksi kehutuimpia tuntemiani julkkistuoksuja, ja hyvästä syystä: se on ihan oikea hajuvesi, helpompi kuin monet klassiset nahkatuoksut, makeampi kuin valkoiset kukat yleensä, mutta erinomainen lisä kenen hyvänsä tuoksukaappiin (paitsi jos ei kerta kaikkiaan voi sietää nahkaa tai minkään valtakunnan makeutta).

Rogue poikkeaa aiemmin julkaistuista selkeästi ulkoasunsa ja konseptinsa puolesta. En tunne kaikkia Rihannan tuoksuja, mutta edeltäjäänsä Nudeen verrattuna Rogue on selkeästi kypsempi ja aikuisempi. Kukkahedelmä-julkkismehutaustaan viittaa lähinnä aloitus, jonka sitruunankukat ovat hiukan limsaisia, mutta makeus taittuu parissakymmenessä minuutissa viileämmäksi ja puuterisemmaksi. Pehmyt nahka antaa tuoksulle kauttaaltaan ryhtiä, aistillisuutta ja aikuisuutta.

Tykästyn tähän tuoksuun kerta kerralta enemmän, mikä vaikuttaa olevan nahkapohjaisten tuoksujen ominaisuus: alan lämmetä jopa Chanel N°19:lle, ja ehdinkin jo hehkuttaa Bottega Venetan nimikkotuoksua. Edellämainittujen tasolle Rogue ei yllä, vaan se on lopulta pohjimmiltaan helposti lähestyttävä tuoksu — mikä on lopulta myös sen vahvuus. Rogue poikkeaa valtavirran tämänhetkisistä trendeistä tarpeeksi jäädäkseen mieleen, mutta ei liikaa ollakseen vaikea. Ja Rihanna on ihana. Tätä on jo muutama milli kulunut, jopa sattumanvaraisella käytöllä: iso pullo, kiitos!

Sarja jatkuu helmikuussa Moschinon Funnylla.

2 vastausta artikkeliin “TAMMIKUUN TUOKSU: Rogue”

Jätä kommentti